- نویسنده : پروژه فارسی
- بازدید : 77 مشاهده
![پروژه فارسی](https://magicfile.ir/link-image/2022-7-23/31-v58opg8jxcylt848v914j25z2cft23wb.jpg)
رضایت کاربران از دانلود فایل
پیشنهاد
3394
تعداد دانلود
3397
رضایت مندی
91%
توضیحات کامل در مورد فایل
دانلود تحقیق آماده در مورد رشد شناخت اجتماعی (The development of social cognition) در قالب پاورپوینت ppt با قابلیت ویرایش
امروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک تحقیق آماده در مورد رشد شناخت اجتماعی (The development of social cognition) در قالب پاورپوینت ppt با قابلیت ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم.
جزییات فایلی که دانلود خواهید کرد.
- عنوان: رشد شناخت اجتماعی (The development of social cognition)
- فرمت: POWERPOINT پاورپونت (قابل ویرایش)
- چاپ : بدون هیچ گونه مشکل در پرینت گرفتن
- تعداد اسلاید: 55 اسلاید قابل ویرایش
- زبان : فارسی
نمونه تصویر از اسلایدرهای این تحقیق آماده در مورد رشد شناخت اجتماعی (The development of social cognition)
قسمتی از مطالب مقاله آماده رشد شناخت اجتماعی (The development of social cognition) :
رشد شناخت اجتماعی یا توسعه شناخت اجتماعی به مراحلی اشاره دارد که در آن کودکان قدرتها و مهارتهای مربوط به درک و تعامل با دیگران را تجربه میکنند. این فرآیند شامل تواناییهای متعددی است که به کودکان امکان میدهد درک کنند که دیگران نیز افکار، احساسات و نیازهای خود را دارند و قابلیت پیشبینی و تفسیر رفتارهای اجتماعی را داشته باشند.
رشد شناخت اجتماعی در طول دورههای مختلف توسعه کودکان رخ میدهد. در زیر، مراحل اصلی رشد شناخت اجتماعی را توضیح میدهم:
تشخیص خود و دیگران (نوزادی تا 2 سال): در این مرحله، کودکان به تدریج شروع به درک خود و دیگران میکنند. آنها میتوانند احساسات خود را نشان دهند و تفاوت بین خود و دیگران را درک کنند. همچنین، آنها میتوانند با دیگران ارتباط برقرار کنند و عکسالعملهای اجتماعی را تقلید کنند.
نقشآفرینی (2 تا 7 سال): در این مرحله، کودکان شروع به درک نقشهای اجتماعی میکنند و به تدریج برای خود نقشهایی مانند خواهر یا برادر، دوست یا خانوادهای را ایجاد میکنند. آنها قوانین اجتماعی را درک میکنند و به تدریج یاد میگیرند که با دیگران همکاری کنند و در گروهها قرار بگیرند.
تئوری ذهن (7 سال به بعد): در این مرحله، کودکان توانایی تفکر در مورد دیگران و درک از دیدگاههای دیگران را پیدا میکنند. آنها میتوانند درک کنند که دیگران نیازها، احساسات و افکار مستقلی دارند و میتوانند بر اساس این درک رفتار کنند. توانایی تفسیر و پیشبینی رفتارهای دیگران نیز در این مرحله توسعه مییابد.
این مراحل توسعه شناخت اجتماعی به طور کلی توضیح داده شدهاند، اما باید توجه داشت که رشد شناخت اجتماعی به صورت فردی و در گامهای متوسعه شناخت اجتماعی به مراحلی اشاره دارد که در آن افراد، از جمله کودکان، تواناییها و مهارتهای مرتبط با درک و تعامل با دیگران را به دست میآورند. این فرآیند تا زمان بزرگسالی ادامه مییابد و در طی آن فرد تواناییهایی مانند درک احساسات و نیازهای دیگران، تفسیر رفتارهای اجتماعی و برقراری روابط اجتماعی را توسعه میدهد.
تحقیقات در زمینه رشد شناخت اجتماعی نشان داده است که این فرآیند تحت تأثیر عوامل متعددی قرار میگیرد، از جمله عوامل ژنتیکی، محیطی و تعاملی. در واقع، تعامل با دیگران و تجربههای اجتماعی نقش مهمی در توسعه شناخت اجتماعی ایفا میکند.
در مراحل زودتر رشد شناخت اجتماعی، کودکان از طریق تماشای و تقلید از رفتارهای دیگران، درک ابتدایی خود را از احساسات و نیازهای دیگران شکل میدهند. به مرور زمان، آنها توانایی تشخیص و درک احساسات دیگران را بهبود میبخشند و میآموزند که روابطی متقابل با دیگران برقرار کنند.
در مراحل بعدی، توانایی تفکر در مورد دیگران و درک از دیدگاههای آنها تقویت میشود. افراد در این مراحل قادر به تصور و پیشبینی میزان تأثیر رفتارها و اعتقادات خود بر دیگران هستند. همچنین، توانایی انتقادی فرد در مورد خود و دیگران در این مرحله تقویت میشود و او بیشتر به دیدگاههای دیگران توجه میکند.
توسعه شناخت اجتماعی اهمیت زیادی در زندگی روزمره دارد. توانایی درک و پیشبینی رفتارهای دیگران، برقراری ارتباطات اجتماعی موثرتر و حل مسائل اجتماعی بهتر را ممکن میسازد. همچنین، توسعه شناخت اجتماعی مهارتهای ارتباطی و همدلی را بهبود میبخشد و به افزایش رضایت و رضایتمندی از روابط اجتماعی کمک میکند.
The development of social cognition
شناخت اجتماعی یعنی اینکه افراد چگونه دیدگاه ها، احساس ها، افکار، و انگیزش های خود و دیگران را در می یابند و درباره روابط اجتماعی چطور فکر می کنند. شناخت اجتماعی یک توانایی کلیدی است که ما برای موفقیت در تعاملات اجتماعی در زندگی روزمره نیازمند آن می باشیم.
The development of social cognition
هارت (1995) شناخت اجتماعی را شامل چند جنبه می داند: 1- ادراک خود 2- ادراک دیگری 3- ارتباط ها و قراردادهای نظم بخش و سازمان دهنده ارتباط خود با دیگران.
پرسش های اساسی در پژوهش های تحولی مربوط به شناخت اجتماعی :
1 . آیا شناخت کودک از پدیده ها و امور اجتماعی به سن حساس است و به موازات آن تغییر می پذیرد؟
و ... برای مطالعه کامل فایل رشد شناخت اجتماعی (The development of social cognition) را دانلود فرمایید.
">برای دانلود کردن اینجا کلیک فرمایید
مشاهده پست مشابه : تحقیق آماده در مورد رشد شناخت اجتماعی (The development of social cognition) در قالب پاورپوینت